Bugun...



İl Başkanı Taner Işıkbay ve Milletvekili Mehmet Emin Ekmen’den Yoğun Ziyaret Programı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı İş İnsanı Taner Işıkbay ve DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin ve çevresindeki önemli isim ve kurumları ziyaret ederek, çeşitli etkinliklere katıldılar. Bu ziyaretler, bölgedeki kurumlarla ilişkileri pekiştirmek ve yerel ihtiyaçlar hakkında bilgi almak amacını taşıyor.

facebook-paylas
Tarih: 13-05-2024 16:25

İl Başkanı Taner Işıkbay ve Milletvekili Mehmet Emin Ekmen’den Yoğun Ziyaret Programı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Ziyaretler kapsamında ilk olarak Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ziyaret edildi. DEVA Partisi temsilcileri, Vali Pehlivan'a gösterdiği misafirperverlik için teşekkür ettiler. Ardından Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Ecz. Abdullah Özyigit ile bir araya gelindi ve yeni dönem için başarı dileklerinde bulunuldu.

Milletvekili Ekmen ve İl Başkanı Işıkbay, ayrıca Mardin ve İlçeleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (Marider)'nin yeni başkanı Şehmus Ceylan ve yönetimini ziyaret ederek, taziye dileklerini iletiler. Bu ziyaretlerin yanı sıra, Anadolu Yönetim Danışmanları Derneği tarafından düzenlenen bir kahvaltı etkinliğine katıldılar ve dernek başkanı Feridun Gündüz ile yönetimine teşekkürlerini sundular.

Ekmen ve Işıkbay, Mersin'deki iş dünyasıyla da temaslarını sürdürdüler. Yeni açılan By the Marina Hotel'in sahibi Nihat Şahin, Hasenan Aşireti'nin önceki dönem Federasyon Başkanı Şehmus Altındağ, Kayar Lojistik'in sahibi Çetin Kayar ve Altın Et ve Restaurant'ın sahibi Aziz Erguvan ile görüşmeler yapıldı. Bu görüşmelerde Mersin iş dünyasının sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

DEVA Partisi, bu ziyaretlerle hem siyasi hem de sosyal ilişkilerini güçlendirirken, bölgedeki gelişmeleri yakından takip etme ve destekleme fırsatı buldu. Parti temsilcileri, bölge halkının ve iş dünyasının ihtiyaçlarına duyarlılık göstermeye ve Mersin'in kalkınması için çalışmaya devam edeceklerini belirttiler.




Kaynak: 22haber.com.tr




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

Anamur Belediyesi'nin çalışmalarından memnun-musunuz?


HABER ARA
YUKARI YUKARI