Bugun...



CHP’li Baydemir’den 19 Mayıs kutlama mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

MİLLETİN İSTİKLALİNİ YİNE MİLLETİN AZİM VE KARARI KURTARDI Cumhuriyet Halk Partisi Bağlar İlçe Başkanı Erdil Baydemir, emperyalist güçlere, saltanata ve işbirlikçilerine karşı kazanılan zaferin ilk ateşinin 19 Mayıs 1919’da yakıldığını belirterek, Atatürk’ün “Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır” sözlerine vurgu yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 17-05-2024 21:30

CHP’li Baydemir’den 19 Mayıs kutlama mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bağlar İlçe Başkanı Erdil Baydemir, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yayımladığı mesajla kutladı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır” inancıyla Kurtuluş Savaşı’nın ilk ateşini 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan yaktığını ifade eden Başkan Baydemir, şöyle devam etti: “Cumhuriyete uzanan yolda emperyalist güçlere, saltanata ve işbirlikçilerine karşı büyük bir zafer elde edilmiştir. ‘Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz’ diyen Atatürk, bugünü gençlerimize bayram olarak armağan etmiştir. O’nun bu güvenine layık, gençlerimize yeniden umut olmak için adalet, eşitlik ve demokrasi mücadelemiz sürecektir.
Çağdaş, laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını saygıyla anıyor Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyoruz.”




Kaynak: 22haber.com.tr




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

Anamur Belediyesi'nin çalışmalarından memnun-musunuz?


HABER ARA
YUKARI YUKARI